štvrtok 5. decembra 2013

5. Adventné prekvapenie

O tom, že Vianoce tu sú už každú chvíľu, nás informuje všetko naokolo: média, kalendár, počasie, ... a keď vpustíme nejaké aplikácie do našich chytrých telefónov, tak aj náš mobil. Môže nám nasledujúce tri týždne nie len skrášliť, ale v určitých veciach aj uľahčiť.

Tak pozrime sa, čo pre nás zelený panáčik Android nachystal:

VIANOČNÉ RÁDIO 

VIANOČNÉ RÁDIOAk Vám nestačia pesničky z rádia alebo z nášho krásneho playlistu, stiahnite si jednu z viacerých aplikácií, ktoré ponúkajú vianočné piesne, príbehy alebo trendy a typy. Určite Vás naladia na tú správnu náladu.


VIANOČNÉ PESNIČKY 

VIANOČNÉ PESNIČKY Pokiaľ sa Vám rádia, ktoré rozprávajú príliš veľa alebo hrajú piesne, ktoré zrovna vášmu vkusu nevyhovujú, stiahnite si aplikáciu, cez ktorú môžete počúvať jedinečné vianočné piesne podľa vášho výberu. Jednoduchá aplikácia namiesto hľadania a sťahovania jednotlivých pesničiek.

ODPOČÍTAVANIE DNÍ DO VIANOC 

ODPOČÍTAVANIE DNÍ DO VIANOC
Ak sa už naozaj neviete dočkať, stiahnite si aplikáciu počítajúcu dni do Vianoc, ktorá Vám môže zároveň odpočítavať aj posledné dni na nákup darčekov. Môžete si vybrať z viacerých motívov, na výber ich je naozaj veľa.


VIANOČNÉ POZADIA 

VIANOČNÉ POZADIAVybrať si môžete aj rôzne vianočné pozadia, ktoré Váš smartfón trochu okrášlia a môžu z neho spraviť aj štýlový kúsok. Stačí si len vybrať z obrovského množstva tancujúcich snehuliakov, rôznofarebných stromčekov, padajúcich vločiek a iných vianočných a zimných symbolov.

Názvy aplikácií: Christmas Live Wallpaper Free, Snowfall Free Live Wallpaper, Christmas Tree Live Wallpaper, Christmas wallpaper, Christmas 3D Live Wallpaper, Christmas HD, Christmas Live Wallpaper, White Christmas Live Wallpaper...

VIANOČNÁ KLÁVESNICA 

VIANOČNÁ KLÁVESNICA
Okrášliť svoj telefón si môžete aj na klávesnici, ktorej venujete vianočný dizajn. Stačí, keď si stiahnete jednu z aplikácii ponúkajúcich vianočné motívy písmenok a zase raz budete o niečo originálnejši.



VIANOČNÝ KALENDÁR

VIANOČNÝ KALENDÁRPre tých, ktorým náš divožienkovský adventný kalendár nestačí alebo nemajú svoj čokoládkový s okienkami (práve tak ako ja - prvý rok), majú na výber veľké množstvo virtuálnych adventných kalendárov, plných hier, obrázkov a iných prekvapení.


VIANOČNÉ FOTORÁMIKY

VIANOČNÉ FOTORÁMIKYAko pamiatku na Vianoce 2013 si môžete stiahnuť pár rámikov, ktoré okrášlia Vaše fotky o originálny sviatočný rám. S takým rámikom budú aj albumy vyzerať trochu iné ako z predošlých rokov. Treba sa predsa pochváliť a urobiť si pekné spomienky J

VIANOČNÉ PRÍBEHY

VIANOČNÉ PRÍBEHYAndroid nám ponúka tiež pár vianočných príbehov, ktoré sú príjemným spoločníkom na dobrú noc alebo počas cestovania domov k rodine. Sú to rozprávky s vianočnou tematikou a nádhernými obrázkami. Nevýhodou môže byť, že sú v anglickom jazyku, ale aspoň si trošku precvičíme angličtinu.


VIANOČNÝ ZOZNAM 

VIANOČNÝ ZOZNAM
Aby sme na nikoho nezabudli, napíšme si do tejto aplikácie mená všetkých priateľov a známych, ktorých by sme chceli počas sviatkov obdarovať. Tento zoznam budeme mať vždy „po ruke“ či už v obchode, keď budeme hľadať vhodný darček alebo hocikedy, keď budeme mať nejakú skvelú ideu.

Názvy aplikácií: Christmas Gift List, Free Christmas List, Gift Pony Christmas List...



VIANOČNÉ RECEPTY

vianočné receptyPokiaľ sa Vám nechce listovať v založených kuchárskych knihách alebo chcete tento rok na vianoce upiecť, resp. uvariť niečo nové, tieto aplikácie Vám prinesú veľa originálnych ale aj tradičných receptov aj obrázkami tých najlahodnejších pochúťok. Tak už len obliecť zásteru a môžme variť.

Názvy aplikácií: Christmas Recipes, Christmas Recipes Book, Christmas Food, Christmas Recipes Cookies Cake, 100 Christmas recipes - FREE, Xmas Recipes...


VIANOČNÉ LEGO POSTAVIČKY 
lego christmas examplesA na záver, keď sa budete počas dlhých zimných večerov nudiť, môžete si vďaka skvelej aplikácii, poskladať z lega vianočné postavičky. Možno Vám sa až tak táto aplikácia nezíde, myslite aj tých mladších v rodine a venujte sa im pár minút skladaním lega. Ja už presne viem, kedy a kde ich budem stavať a teším sa na to J

Názov aplikácie: Lego Christmas examples











Toto boli len aplikácie, ale samozrejme Android nám ponúka aj veľké množstvo originálnych hier, ktoré nám spríjemnia čas Vianoc, je len na Vás vybrať si.

Verím, že ste sa dnes inšpirovali a aj vy si spríjemníte si tieto dni nejakou zaujímavou aplikáciou do telefónu.
android vianoce

Tak ako včera a dnes, aj zajtra Vám prinesieme opäť ďalšie prekvapenie J





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára